En händelserik dag

Trött, trött och ännu tröttare. Så nu har jag sagt att jag är trött. Det har hänt mycket denna helg. Både lördag och söndag har jag varit tvungen att sätta klockan. Igår på 8:45 då jag skulle upp på stan och prova klänning. Idag på 9:00 för jag skulle till päronen då det var loppis hos deras grannar. Stor loppis, och nej Ann-Sofie jag handlade inte upp alla pengar igår. Det fanns kvar till loppisen :-)

Från loppisen åkte jag med en gummihopphäst som E har hoppat runt på och en cykel. En cykel som E når tramporna på! Hon har en trehjuling med den är lite stor...Bilder kommer tidigast på tisdag. Kameran bortstädad, återkommer till det.

Hemma från loppisen var det dags att sparka fart på Robban då vi skulle på husvisning. Det visade sej vara ett helt okej hus om man bortser från köket, badrummet och tre sovrum. Badrummet och sovrummen går att leva med utan större anstränging men köket var katastrof. Rosa kakel med blommor på och spisfläkt från 70-talet är inte riktigt min grej. Lägg till skitfula skåpluckor också. Både jag och Robban är överens om att det hus vi flyttar till ska vara inflyttningsbart direkt, det som eventullet behöver göras ska inte behöva göras omgående. Detta kök behövde göras omgående.

Efter husvisning blev det matlagning och rumstömning. Robban lagade mat och jag började tömma E:s rum. Vi hade ju en del mögel och annan fukt i hennes rum och köket i vintras och nu, NU ska äntligen öbo sätta dit nya tapeter. De arbetar inte snabbt.

Nu är iallafall E:s rum och köket tomt. Eller nästan, E har kvar sängen i sitt rum den får Robban flytta ut imorgon bitti. Alla hennes saker är i vardagsrummet. Det är trångt här.

Jag är trött och imorgon öppnar jag + att det är APT på kvällen så det blir en lååååååååååååång dag imorgon. Bajs.

Passar även på att gratulera Thomas till segern för 18-hålsrundan. Han och Robban var skapligt fulla när de kom hem.

Ordbajs.

Kommentarer
Postat av: Madde

Vart var huset ni tittade på?? Ska bli roligt och se anti-hus-Stina leta hus.

2010-08-22 @ 21:26:12
URL: http://parkerarrakt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0