Exem i hårbotten!

Jag har exem i hårbotten!! Det kliar inte och det gör inte ont men det är jävligt irriterande så jag sitter och river i det hela tiden!! Det känns som att det blir bättre då, fast det vet man ju att det inte blir. Är det någon där ute i stora världen som vet hur man får bort exem från hårbotten?? Det känns ju lite svårt att smörja med salva eftersom att jag inte har nån större lust att raka av mej håret. Eller jag har inga problem med det men min kära sambo har det.

En sambo som ar chockat mej idag. När jag kom hem efter seminariet så hade han varit hemma under lunchen och gjort lite nytta!! Startat en maskin med tvätt och fyllt upp vatten i disken, det måste väl betyda att han har tänkt att diska sen?

Madde: Mina tankar är alltid intresanta!! Det gäller bara att lyssna på dem!

En helt underbar dotter som tycker att dockvagnen är ritkigt kul (hon vill ha en rosa nästa gång hon fyller)


Dessa kläder hade hon på sej på fotoraferingen som var på förskolan, tyvärr hade hon en ful svamptröja på sej över när de tog gruppfotot. Elisia tycker dock att det är en jättefin tröja, måste se till att ändra hennes smak sen när hon blir större.


Nej nu är det dags att få nåt vettigt gjort, har som sagt en del att göra i helgen.

1. Läsa klart en bok om miljöutmaningar och svara på frågor om den, det måste vara klart måndagmorgon.
2. Läsa en annan bok, kommer inte på vad den heter men den måste vara utläst måndageftermiddag.

Hinner tyvärr inte läsa hela helgen för på lördag ska vi till päronen i Sannahed å grilla, fast jag vet inte när. På söndag ska jag träffa de andra föräldrarna i förälragruppen och det ska bli kul! Bor ju inte kvar på norr längre + att alla har börjat jobba (iallafall mammorna) så jag har ju inte sett de små liven på jättelänge! De kommer ju ha växt jättemycket!!

//Stina

Hur hinner alla?

Alla dessa människor som har 3-4 eller ännu fler inlägg per dag, hur hinner de? Inte nog med att det är massa inlägg varje dag, många gånger är de bra också! Bra innehåll med roliga bilder m.m. Jag är glad om jag har tid och energi till ett inlägg utan bilder en gång om dagen.

Den stora frågan är ju om de som har sjukt många blogginlägg varje dag hinner blogga för att de inte har något liv, eller om de har så många blogginlägg för att de har ett liv att blogga om?

//Stina

78 dagar av 800

Gjorde en liten räkning på hur många VFU-dagar jag har haft. Jag har räknat de dagar som jag har fått varit med eleverna, tyvärr så har ju de som bestämmer en viss förmåga att lägga VFU-perioder när eleverna har lov och då går det ju som sagt bort en del.

Så på på totalt åtta terminer som vardera är på 20 veckor, dvs 800 dagar av studier så har endast 78 av dem varit VFU där eleverna har varit i skolan. Skrämmande!! Inte konstigt att lärarprogrammet kritiseras så hårt!! Det är med all rätt enligt mej. Det är när jag har haft VFU som jag verkligen har lärt mej massor!

//Stina

Jag är en surpuppa

Madde: ´Vad du är duktig som har klurat ut vad det står!!! Stolt över dej :-) Vet att många i våran generation började med bokstaven O så sen byggde på så att det till slut blev olika ord. Men det har visat sej att eleverna tycker det är roligare att lära på detta sätt och elever med läs- och skrivsvårigheter har minskat (iallafall om man ska tro seminarieledaren).

Annars så är jag just nu lite sur, jag har fått underkänt på en delkus! Iofs rätt väntat men ändå. Jag är så arg på kursens upplägg så jag har absolut ingen motivation till att göra om uppiften heller. Det är min VFU-uppgift som är underkänd, skulle ju ha läst 3000 texter under min VFU och sen skrivit om dem och ta exempel fån VFUn. Jag tycker det är så ruttet att vi inte får ha VFU när vi har det! Jag har läst i tidingarna mer än en gång att blivande lärare har alldeles för lite praktik och jag kan bara hålla med - det blir ju som sagt heller inte bättre av att vi inte får koncentrera oss på den! Nej istället ska vi läsa en massa litteratur, som om vi inte redan gör det.

Jag har också träningsvärk i benen efter att jag har spelat brännboll i helgen och jag har ont i nacken för täcket gled ner i natt när jag sov. Blir jag kall och ryggen/nacken när jag sover så har jag skitont dagen efter så det blir ingen träning idag.

Jag är sur!

//Stina

Godissugen

Madde: Det är en text, barn lär sej numera skriva själva och då använder de de bokstäver de kan och ljudar sej fram. Om du läser från början så är det så barn skriver, det kommer fler och fler bokstäver allteftersom.

Hade tänkt att lägga in lite bilder men jag är för godissugen för det så seriösare än så här blir det inte.

KAN DU LSA DET HR? Tänk på den du!

//Stina

Denna dagen - ett liv

Denna dagen - ett liv, eller hur var med Melker sa?

Blev väckt klockan 7 idag igen! Var hur trött som helst hela förmiddagen och hade tänkt att sova middag men det sket sej - Elisia snarkade! Det var omöjligt för mej att somna. Sen sov hon inte så länge heller...

När hon hade vaknat så åkte vi till IKEA!! Vi har lite klädkatastrof i sovrummet. Alla kläder som man använder en dag och som inte blev smutsiga hamnar av nån anledning alltid på golvet och det är både jag och Robban trötta på. Så vi köpte krokar!! Fast från köksavdelningen, bild kommer när de är på plats. Sen blev det en tråkig trådbackställning också, Robban byrålåda där han har jobbtröjor går inte att stänga, hoppas att lådan får lite avlastning nu.

Annars så har jag inget intresant att säga, kanske inte skulle ha bloggat idag? Måste säga att dagen inlägg känns rätt meningslöst å kameran är i Elisas rum och jag har ingen lust att gå in ifall jag skulle råka snubbla på en leksak å då väcka henne så detta underbara inlägg blir inte förgyllt med nån rolig bild heller...Hoppas du överlever!

KN DU LSA DETHR? Tänk på den du!

//Stina

Trött, trött och trött

Riktigt trött är jag idag! Ändå fick jag sova helt okej inatt. Det enda jobbiga med natten var att Elisia spydde ner mej...lite grann iallfall. Så idag har hon fått vare hemma från dagis och vi har bara busat på förmíddagen, hon har verkligen varit hur pigg som helst så jag tror inte det var nån magsjuka inatt - isåfall ingen långvarig tack å lov :-)

En positiv sak med att ha varit hemma med barn är att jag jobbar inte ikväll!! Skulle ha jobbat kväll men nu kommer jag behöva kvällen till att plugga. På jobbet tyckte de också att det var bra för de hade det väldigt lugnt och hade haft planer på att ringa till mej och säga att jag inte behövt komma om jag inte ville. Så det var en bra dag att ha sjukt barn på!

Just nu sitter jag och väntar på svär- mor/monster som ska vara barnvakt tills Robban kommer hem så att jag får lite mer studietid (och jag har städat så jag behöver inte skämmas). Så när hon kommer bär det av det biblioteket, annars blir det nog inget gjort, eller jag vet att inget blir gjort om jag inte åker dit.

KNDU LSA DTHR? Tänk på den du!

//Stina

Edie och lite annat om döden

Kommer du att sakna denna bimbo? Jag kommer göra det. Tydligen (om man nu ska tro det som står på kanal5:s hemsida) så har programmet drabbats av den ekonomiska kris som råder i världen och de fick helt eneklt order om besparingar.

Frågan är ju bara hur serien ska klara sej utan Edie? I många serier, böcker, filmer m.m. finns det många gånger någon som man bara älskar att hata. Risken finns att handlingen nu kanske bli lite flat, men men, den som lever får se.Jag tror också att många skulle ha så mycket roligare i livet om man levde lite mer som Edie. Nu menar jag inte att alla tjejer/tanter ska bli slampor som stöter på kvarterets alla män. Men en dag dör även du, kanske på tok för tidigt. Du kan få en dödlig sjukdom eller vara med om nån olyka, en sån sak kan vi aldrig veta. Lev för dagen! Jag försöker.

Jag kommer ihåg att samma dag som jag berättade för Robban att jag tänkte behålla Elisia oavsett om han var med på det hela eller inte, så berättade en av hans kompisar om en gammal kompis till honom. Den här kompisen (kommer inte ihåg vad han hette), var iallafall en pigg, ung, glad, sportig kille. Han jobbade på nån vinterturistord när detta hände. Han brukade åka snowboard men kände efter ett tag att han inte hade samma balans som tidigare så han åkte hem till Sverige igen och kollade upp det. Det visade sej vara en hjärntumör, en tumör som han inte klarade av att besegra. Kommer inte ihåg hur gammal han var när han dog men jag har för mej att han var runt 25.

Innan jag hörde detta var jag rätt så säker på att jag skulle behålla Elisia - efteråt var jag helt säker. Tänk om nåt sånt skulle hända Robban? Skulle han aldrig på uppleva hur det är att bli pappa? Eller mej? Skulle jag aldrig få vara med om en graviditet, bli mamma? Skulle vi inte få leva vidare? Det kanske är lite deprimerande tankar men såna tankar kan slå mej. Läste en artikel i MAMA eller ViFöräldrar, det var en tjej hennes sambo fick cancer - med dödlig utgång. När hon fick reda på det sa hon: Om du ska dö ska jag ha ett barn till. Jag förstår henne. Av de man älskar vill man ha så mycket av som möjligt, och då tänker jag inte på materiella ting, utan på kärlek och minnen. Kan man få nåt bättre minne av någon än ett barn?

Tanken med detta inlägg var att säga hejdå till Edie, det blev visst lite mer...

KNDU LS DHR? Tänk på den du!

//Stina

Idag regnade det

Idag regnade det. Jag var på ett obligatoriskt lektionspass. På introduktionen sa de att just detta pass skulle till viss del ske utomhus. Hur klär man sej då i regnet?

Själv hade jag mina snygga gula gummistövlar, fleecejacka och vanliga jackan + vanliga kläder. Jag saknade vantar, skitkallt om händerna!!

En del andra hade: tygskor, 3/4-dels byxor med tygskor och inga strumpor, ingen jacka m.m. Hur tänker man? Sen år de och klagar över att det är blött och kallt. Klart det är när man inte klär på sej ordentligt, och nu är det ändå vuxna människor vi pratar om!

KNDULSDHR? Tänk på den du!

//Stina

Soplektion

Var på en riktigt intresant föreläsning idag. Den handlade om sopor. Hmmm, vad är jag för människa som tycker att sopor är intresanta?

Det var iallafall en kille/gubbe från tekniska förvaltningen som hade den föreläsningen och han gick igenom lite vad man kan återvinna som man inte tänker på, eller som man inte vet var man ska lägga. Han visade också jämförelser om hur mycket energi det går åt till att göra en helt ny vara mot att använda återanvänt marerial.

Ett exempel var en vanlig läskedrycksburk. Om man nu ska bryta ny malm och göra aluminium av så tills det att man har den färdiga burken så går det åt lika mycket energi som om jag hade använt en rakapparat nonstop i tre år. Använder man istället återanvänt material så behöver man "bara" ha igång rakapparaten i tre (eller om det var två?) månader. Nu är det säkert nåt smart snille som tänker att det beror ju på vilket rakapparat man har. Nu är det inte det som är poängen utan det är skillanden! Det är med andra ord mycket viktigt att panta och återvinna!!

Han berättade även att 5 ml, dvs 1 tsk med kvicksilver räcker för att ta död på en hel "normalstor" sjö. Hur stor en normalstor sjö är vet inte jag. Staden Kiruna ska man ju som bekant flytta och dit man ska flytta den ligger det en sjö som människorna inom LKAB dumpade allt de inte ville ha. De hade sjön som soptipp. Sjön kommer nu att hamna i stan och den måste då saneras, i den finns bl a 200kg kvicksilver, det finns inget liv i den idag. Kvicksilver finns det också i dagens lågenergilampor så det är skitviktigt att de återvinns på rätt sätt när de har tagit slut (en lampa tar faktiskt slut!).

Jag var också så duktig och frågade varför de slänger ihop kompostavfallet med restavfallet. Svaret var att det finns en del puckon som roar sej med att slänga ner vanliga sopor i komposten (han använde dock inte det uttrycket). När sopgubbarna kommer och tömmer komposten och restavfallet så har de en sopbil med två fack, ett för kompost och ett för restavfall. Först tittar de ner i komposten och ser de då 2-3 vanliga soppåsar så är komposten förstörd och då slängs den i det vanliga restavfallet och bränns då upp. SKITDÅLIGT AV ER SOM FÖRSTÖR!!!! Nu har jag iallafall börjat kompostera igen och det känns bra!

En annan grej som jag inte visste om när det gäller pappersåtervinning var att fönsterkuvert, vanliga kuvert och post-it-lappar är restavfall. Vill man slänga det i pappersåtervinningen ska man ta bort fönstret och klisterremsan på både kuverten och post-iten. Att man skulle ta bort fönstret visste jag men inte att man skulle ta bort klistret. Jag har lärt mej något nytt!

Om man ska återvinna något som består av flera material ska man själv ta isär förpackningen så mycket man kan utan att behöva använda verktyg därefter lägger man förpackningen i den behållaren som den består mest av. Ex en Yoggi förpackning (en stor alltså) den består både av plast och kartong. Man kan själv skruva av kroken som består av plast, då har man kvar en kartonglåda men toppen består av plast. Den läggs då bland kartongerna, fast det visste jag redan, gjorde du?

Tydligen består 40% av vårt restavfall 8som går till förbränning) av förpackningar som hade kunnat återvinnas. Tänkvärt!

Sen berättade han att i reningsverket får de in fyra ton med sopor från avloppet i bara Örebro, sånt vi spolat ner som inte är skit och toapapper. Kanske dags att sluta spola ner tamponger, trosskydd, våtservetter, tops och bomullstussar? Nu spolar jag inte ner allt det där jämt, men det händer.

Det var det vettiga från min hjärna för tillfället. Är riktigt trött så det kommer att bli en tidig kväll, ska bara äta upp mottöterna och dippen som jag sitter och smaskar på :-)

Imorgon bär det iväg till gymmet igen för ytterligare ett träningspass i Body Pump, kommer att se ut som en dopad ryska när sommaren väl är här :-) kallas ju ryssan av mellansystern.

KNDLSDH? Tänk på den du!

//Stina

Homosexuella och barn

Såg nyss ett par minuter på Kattis Ahlströms program och då var det ett homosexuellt manligt par som hade fått barn med hjälp av en sourrgat (stavas hur?) mamma och de ville vara anonyma för att det var så många som var emot att homosexuella skulle få barn.

Det jag ställer mej frågande till är varför der är "mer förbjudet" för manliga homosexuella att få barn jämfört med kvinnliga homosexuella? Jag upplever iallafall inte att folk reagerar på samma sätt när det är två kvinnor som har fått barn.

Själv tycker jag det är självklart att alla ska ha rätt att ha barn, förutsatt att man uppför sej och är bra en föräldrar. Det finns de som säger att barn ska ha rätt till både en mamma och en pappa. Barn som blir adopterade har ju inte någon föräldrer, är det inte då bättre med två mammor/pappor än ingen alls? Det är väl kärleken och omvårdnaden som är det viktigaste och inte om det är två mammor eller pappor.

//Stina


Tjohoo, ett nytt inlägg!

Jag slarvar mellan blogginläggen...men vilket är bäst? Att vänta till man har nåt vettigt att skriva eller bara ordbajsa? Vilket jag gör för det mesta, oftast om min lata sambo eller underbara dotter, som ikväll somnade på 10 min!!!, vilket är typ rekord för den senaste tiden 5mm here we go!! Om nån übermorsa från Familjeliv läser detta kommer jag att bli halshuggen MOOOAAHHHHH!!!!!!

Madde: Självklart har jag kvar mina gula stövlar! Min sambo är visserligen lat (när det gäller hushållssysslor, men idag så diskade han!) men han har inte sönder mina saker.Dessa stövlar följe först med till Hultsfred, där gick jag runt i en dimma av alkohol i kort kjol och gummistövlar och var hur cool som helst! Sen fick de bo hos mamma & pappa ett år och då bosatte det sej en råtta i dem. Det upptäckte jag när jag skulle ha dem till Hultsfed året efter. Skulle vara duktig och skölja ur dem för jag vet att mammas & pappas källare inte är den renaste, så jag fyllde dem med vatten och tömmde i badkaret och ut kom det en död råtta. Jag är glad att jag gjorde denna stövelrengöring hos dem och inte hos mej. Det var pappa som fick ta reda på råttan. Om jag inte minns fel så spolade han ner den i toaletten...

Så till min underbara dotter, Elisia.

Hon städar, här med handdammsugaren. Finns det inte dammsugare i barnstorlek? Riktiga alltså? Imorse så torkade vi skåpluckor i köket.


Hon äter själv, om hon vill iallafall....Gissar på att det kan bero på hur hungring hon är?


Klätt ut sej med hjälp av pappas skjorta.


Smart tjej som tänker miljövänligt! Hon använder tygpåse :-)

Har även hunnit med en tur till päronen för att gratulera mamma lilla på 25-årsdan! Träffade även på resten av familjen där. Elisia fick även leka LITE med kusinerna. Man måste vara generös och dela med sej av leksakerna! Robban ska köpa en riktigt flashig bil till Elisia som hon inte ska dela med sej av! haha!

//Stina

Olika skuldror

Träning igår, tror att jag måste uppsöka en docktor misstänker att jag är lite sne i ryggen. När jag ligger på brädan och lyfter stången uppåt så känns skuldorna olika och jag får ofta ont i höger skuldra, och det får jag oavsett om jag tränar eller inte. Om nån expert på skuldror läser detta så kan du väl säga vad det är för fel på ryggen?! så behöver jag inte slösa ut pengar på sjukvård.

Annars så var en lugn kväll, jag märkte av sviter från att ha jobbat i onsdags så jag somnade klockan 10, hur skönt som helst, fick sova till halv 8 oxå så idag är jag ritkigt utvilad :-) ska t.o.m försöka ta mej till bibblan idag igen och plugga lite. Tyvärr så har jag inte alla böcker själv så jag får sitta där och läsa, men jag har beställt de två sista, men de har inte kommit än...

//Stina

Nonstop

Bloggrekord från min sida - i uppehåll. Jag har varit sjukt trött och inte haft så mycket att skriva så då har jag helt enkelt låtit bli. Annars så rullar livet på här i 190, pluggar dubbla kurser och igår var jag och jobbade. Jobbade mellan 3 och 11 på kvällen, var helt slut när jag kom hem. Har suttit i bilblioteket hela morgonen och har seminaruim i eftermiddag, dagarna rullar på nonstop.

Håller också på att sluta med nässpray så nu är jag konstant täppt i näsan. I både måndags och tisdags var jag så täppt att jag inte klarade av att dra in det vattninga snoret som kom så jag fick gå och torka näsan hela tiden om inte folk som såg mej skulle se min fina snorrand. I tisdags var jag och alla andra i min seminariegrupp ute och gick i skogen. Jag hade gula gummistövlar! Folk tittade när jag gick runt på universitetet, var ju tvungen att ta mej till rätt klassrum och mötte ju då lite folk på vägen.

jvghhbh nmnhjjjhn elisia nnnxgfj skriver av den blivande författaren

//Stina

Jag är bakis!

Madde: Nej tack jag tror jag klarar mej :-) han kom hem inatt iallafall, vet inte om hans kompisar sagt åt honom att skärpa sej eller ej. Vet att dom satt och pratade massor efter det att jag gått iallafall, men han uppförde sej som folk då, får se hur han är när han vaknar.

Har för övrigt sjukt ont i huvudet!!

//Stina

Ojoj, tre år av skit över?

Vet inte vad jag ska säga. Jag är trött på att älska utan att bli älskad. Om en vecka är det exakt två år sen jag berättade för Robban att jag var gravid (nu har det visserligen redan blivit ny dag men vi låtsas att det fortfarande är lördag). Sen dess har det varit en känslomässig berg- och dalbana.

En del dagar har jag fuckat upp hans liv (Robbans egna uttryck), en del dagar har det verkligen varit hur bra som helst! Hur dagen var tidigare idag kan ni läsa själva. Vi kom iallafall iväg till Henke och Simone och allt var frid och fröjd, Robban verkar hur glad som helst, alla äter och skrattar. På Willys innan var han världens goaste.

Sen höll jag på att somna i soffan (jag var/är trött, sov inte så mycket inatt) då ville han ringa taxi till mej, kanske skulle jag ha tagit den? Då hade jag iallafall inte suttit här och funderat på hur livet kommer att gestalta sej. Jag tog iallafall inte taxin, känns så tråkigt att aldrig åka hem tillsammans.

Efter ett tag gick jag på toaletten och då kom tårarna, varför? Först och främst är jag trött för att jag aldrig får sova ordentligt, sen på att Robban har varit så otrevlig under vissa delar av dagen. Självklart kom Henke och behövde gå på toa och såg att jag var ledsen, jag bad iallafall honom att be Robban att komma. När Robban kom var han skitsur, och jag hade gjort bort oss bla bla bla, jag har förstört hans liv osv. Ska han aldrig ge sej? Jag vet inte hur många gånger vi har haft den diskussionen.

Jag tycker att jag har gett honom det vackraste som finns att ge och vill han inte ha det så är det bara han går, jag har aldrig tvingat honom att vara kvar!!! Det blev iallafall en diskussion mellan oss och det slutade med att jag gick hem och nu sitter jag här och vet varken ut eller in.

Ska jag fortsätta att försöka lappa och plåsta, trots att lapparna hittills aldrig varit tillräckligt stora och att tejpen på plåstret hittills aldrig har hållit någon längre tid?

//Stina


Även fläcken har sina solar

Ja så sa Henke igår när vi var där och grillade. Av nån anledning så blir alltid han eller Robban hackkycklingar, när Henke gjorde denna underbara felsägning så blev han ännu mera kyckling, fast med kärlek :-)

Men inatt var Elisia en liten fläck. Hon var vaken mellan 1 och 3, gissar på att jag somnade vid halv fyra eller nåt, helt slut. halv 8 vaknar hon, somnar visserligen om i stora sängen i en timme men tyvärr låg jag vaken. Är riktigt trött - så trött att jag inte orkade träna idag...har varit riktigt slarvig med träningen denna vecka. Kommer att få gömma mej i burka i sommar.

Robban är också en liten fläck. Att planera är väl inte hans starka sida. Igår på dan säger han att vi kanske ska försöka fixa barnvakt till ikväll för festen är flyttad. Öhh, va? Han har sagt ett par gånger att festen är flyttad, jag har hela tiden trott att det gällt valborgsfesten som var flyttad till första maj (folk jobbade). Igår säger han att nej nu ikväll ska vi bara grilla men imorgon (ikväll alltså) är själva festen. Jag blev sur.

Dels för att han inte kan tala i klarspråk, dels för att han har lovat att åka bort med Elisia imorgon så att jag ska få tid till att skriva mitt arbete som ska lämnas in på måndag. Är han bakis så blir det ju inte ritkigt så. Han hade tänkt att åka bort nån timme på eftermiddagen, hur man nu kan tro att nån blir klar med ett icke påbörjat arbete på en timme.

Idag kläcker han då ur sej att:
 - Ja men om nu arbetet ä så jävla viktigt varför har du inte gjort det tidigare?
 - När skulle jag ha hunnit med det? Du tar ju aldrig med Elisia nånstans, hur ska jag kunna skriva ett arbete med er två hemma?
 - Men du kan ju skriva idag! Så kan vi åka iväg sen ikväll (när han sa detta såg han ut som om han hade vunnit en stor lottovinst).

Idag är det kalas för Anton, så det hinns inte riktigt med, svarade jag. Då tyckte han att jag skulle strunta i att gratta Anton, det märks verkligen att han är uppvuxen i en familj där man inte bryr sej om varandra till 100%. Känns bara så jävla surt att det är jag som får ta den skiten. Själv tycker jag det är självklart och väldigt enkelt att bry som om sina nära och kära, han tycker uppenbarligen inte det.

Det finns tyvärr människor som har barn som inte ska ha barn - hans föräldrar är ett lysande exempel på hur man kan förstöra vissa delar av barns känslor för livet.

Madde: Kom när du känner för det!

//Stina

Förmiddag

Godmorgon/förmiddag. Idag blev jag väckt 5.50. Ville att vi skulle ligga och dra oss men det ville inte Elisia, så vi testade att lägga oss hos Robban och då lyckades vi ligga kvar i hela 40 minuter. Efter det la jag mej i Elisias säng och hon gick runt och lekte, klockan 7 tyckte dock den lilla damen att det var dags för mej att gå upp.

Igår fick jag sova till 6.20 men fick inte alls ligga och dra mej nåt, så jag är lite piggare idag. Fördelen med att bli väckt tidigt (om man nu promt ska hitta nån) är att man hinner med så mycket mer, lyckades t.o.m få en riktigt bra kombination av lek och städ. Tror att det är första gången jag lyckats med det.

På förmiddagen gick vi till lekparken


Där bakades det sandkakor i massor


Och så var hon tvungen att smaka lite på spaden, den ser ju god ut :-) färgglad och fin. Sen åkte hon massor med rutchkana men det var lite svårt att ta kort på tyvärr. Vi var ute i två timmat iallafall, duktigt av mej tycker jag. Fast jag fick väldigt ont i rumpan av att sitta vid sandlådan, kommunen borde ha mjuka dynor i alla lekparker.Till middagen premiärdrack hon ur sugrör, hur kul som helst, ännu roligare var det när hon upptäckte att om man trycker på förpackningen så kommer det ut juice ur sugröret.

Börjar dra ihop sej för en ny förmiddag i sandlådan, måste bara plocka undan en massa saker här inne så att det går att dammsuga sen när vi kommer in igen, och så ska jag möblera om i Elisias rum så att sängen inte står vid fönstret - jag vill sova längre på morgonen.

Madde: Du är välkommen på söndag! Hade gärna bjudit in dej redan imorgon men då är det ju kalas i helvetebrottet ;-)

//Stina

RSS 2.0