Mitt HM paket har kommit!!

Äntligen har det anlänt lite fina och färgglada kläder till detta hem. Upptäckte när jag packade upp alla kläder efter flytten att allt gick i gråskalan från vitt till svart och i brunt. Det fanns nån enstaka färgklick men det var inte mycket.



Nu har jag iallafall två färgglada blusar och två klänningar, märks det att jag gillar turkost? Den enfärgade klänningen kommer bli skitsnygg redan nu med ett par tights under, men den andra får nog invänta varmare väder.



Ett par jeans var också ett måste - och de satt så snyggt!! Ofta är det svårt att få jenas riktigt bra och ännu svårare när man skickar efter, men dessa satt perfet. De andra kläderna satt också hur bra som helst! Inget kommer skickas tillbaka :-) sen för den som inte ser är det en lila t-shirt och ett par mysbyxor/träningsbyxor.



Lite smink blev det också, det är inte bara vad det gäller kläder som jag fastnat i det neutrala träsket utan även när det gäller smink. Så nu blev det två färgglada ögonskuggor, det som ser ut som två bruna ögonskuggor är ögonbrynsskuggor (säger man skuggor då?) och det känns bäst att ha dem i brunt eftersom att mina ögonbryn och även hårfärg är brun.



Även Elisia fick lite kläder, även om typ allt är förstort just nu. Men den rosa och den vita tröjan kommer passa nu, eller lite stora kommer de vara men det överlever hon nog. Strumporna kommer funka nu också även om de kommer vara stora. Resten får nog vänta lite, skulle gissa på att den randiga t-shirten kommer bli som en klänning nu.

That's it for this time. Får ett paket till i mitten av april men det var inte så mycket i det, om man nu inte beställer en till hög med kläder. Skulle vilja det men jag vet inte hur jag ska ha råd med mer + att garderoben är överfull, ändå så rensade jag den innan flytten *suck* öbo har för lite förvaring i deras lägenheter....

Ha det bäst! Själv ska jag plugga....

Kommentarer
Postat av: Milla

Vad mycket fint du har beställt! :)

2009-03-24 @ 13:12:28
URL: http://sagabus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0