Miljötänk 4

Överdosera inte! Det här kan gälla väldigt många saker, men det går helt enkelt ut på att inte använda mer än vad som behövs. Diskmedel, sköljmedel, tvättmedel m.m. använd inte mer än vad som går åt. Tvätten blir inte renare bara för att du dubblerar tvättmedlet, inte mjukare för att du överdriver med sköljmedlet, däremot luktar de sjuk mycket sköljmedel efter det och exempelvis handdukar får svårt at suga upp vattnet om de har fått i sej för mycket sköljmedel.

Sen behöver man ju inte överdosera kläder, möbler, lakan, smink m.m. Men det är ju så roligt! Vi som överdoserar det får helt enkelt tänka på att skänka/sälja vidare sen när vi inte vill ha längre. Jag har exempelvis lite möbler från IKEAs bestå serie i källarn om nån vill köpa?

             BESTÅ Hylla/ överhylla                                     BESTÅ Hylla/ överhylla
Den lilla har måtten; 60*40*64 (b*d*h) och har två lådor i samma färg. Den stora har måtten: 120*40*64 (b*d*h) och har två skåpdörrar i samma färg. Lådorna och skåpdörrarna går självklart att ta bort om man vill. 100.- för den lilla och 200.- för den stora eller båda för 300.- (haha).

Miljötänk 1 - Åk mindre bil.
Miljötänk 2 - Handla mijövänligt.
Miljötänk 3 - Tänk på elen.

Ha det bäst! Själv ska jag fortsätta läsa i en sjukt tråkig bok....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0