Denna dag

Madde du har så rätt så. Men det blir ändå enklare att svara en en kommentar än 4539 stycken, tycker jag. Men du är vuxen och väljer själv.

Dagen idag har varit lite småseg. Gick upp vad kvart över sju hann göra mej nästan helt iordning innan Elisia vaknade. Fick sminka färdigt mej med henne på armen. Ger man henne en puderborse så går det riktigt bra för då "sminkar" hon sej själv. Det gäller att lära sej i tid, *haha*.

Var på seminarium på förmiddagen, oförberedd som vanligt. Igår prioriterade jag som sagt att få mej klipp framför att plugga, ibland måste man få lyxa till det :-). Blev supernöjd med klippningen och seminariet gick bra ändå, så den här gången var det garanterat värt det.

På eftermiddagen har jag även lyckats lägga in lite bilder i datorn.



Dagens post, alltid kul med post (om det inte är massor med räkningar). Idag fick vi paket från Goboken. Två böcker som fick mer än godkännt av Elisia. Hon älskar visserligen när man läser för henne så hon godkänner de flesta böcker så länge det inte är för mycket text, hon tycker om att bläddra. Och att ta av sej strumporna, vilket hon gjorde nyss.



Elisia i pocketblöjan från BumGeinus, tröjan från Småfolk (traderafynd). Hann ju som sagt inte kolla hur mycket kiss blöjan klarar då pluttan bajsade rätt snabbt.



En påpälsad Elisia sprang runt imorse när jag skulle klä henne. Så kul att hon börjar gå i vinterstövlarna. Förut har hon bara satt sej på golvet och gnällt när man ställt ner henne och on haft dem på sej.

Ha det bäst!

Kommentarer
Postat av: Madde

Hon fick väl skoskav av stövlarna.

2009-02-07 @ 12:38:15
URL: http://kvistbro.spaces.live.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0