Utmaningen

Ann-Sofie (http://pz2-pz2.blogspot.com/)(jag vet inte hur man länkar sådär snyggt så namnet blir färgat å man bara kan klicka på det) har en utmaning i sin blogg.

Utmaningen går till så här: Gå in på mappen “Mina bilder” och välj den 4:e eller 7:e mappen. Välj sedan den 4:e eller 7:e bilden. Skriv lite om den och publicera den på bloggen.Har följt utmaningen och valde den 7:e mappen och 7:e bilden. Det är Elisia som badar i diskhon. En period blev det mycket bad där i förra lägenheten då han den där jag bor med lyckades sätta igång tvättmaskinen en liten stund innan vi skulle bada. Tvättmaskinen låter en del när den centifugerar och det tyckte inte Elisia om. Sen tyckte hon det var kul att bada i diskhon, hon "hjälpte till" med både disken och att torka av diskbänken många gånger och tyckte det var hur kul som helst :-)

Ordbajs.

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Vilken sötnos:)

Vill du göra en länk så gör så här:

Markera ordet som du vill ska vara länken ex. Annas blogg. Klicka på rutan med kedjan. I fönstret som kommer upp skriver du eller kopierar in adressen i URL rutan och trycker på infoga. Klart;)

2009-12-12 @ 09:19:24
URL: http://pz2-pz2.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0