Bilder

Sofia: Om du inte vill veta vad Anton får när han fyller så sluta läs när du kommer till bilderna.

Var ett tag sen jag bloggade, anledning? Dotter som har vaknat tidigt på morgonen så jag har varit för trött helt enkelt. I torsdags vakande hon 6 och det kan jag väl leva med men igår och idag så vaknade hon 5 och det är FÖR TIDIGT iallafall för mej. Idag sov hon och jag middag, i fyra timmar!! Tyvärr så vaknade hon till med jämna mellanrum och då vaknade ju även jag såklart, en gång satte hon sej upp och gallskrek (det har hon även gjort när hon vaknat 5), lyckligtvis så gick det att lugna ner henne och hon kunde somna om även om det tog en stund.

Eftersom att vi då gick upp så tidigt så åkte jag och tränade på det tidiga passet som var klockan 9, då hade jag redan varit vaken i fyra timmar. Body Pump var det iallafall, uthållighetsstyrketräning i grupp, grymt kul och jävligt jobbigt. Idag var jag t.o.m så hurtig att på 4½ låt (en muskelgrupp = en låt) så ökade jag på vikterna. Ändå så var jag en av dem som hade minst vikt på, jag skyller på att jag inte går på BP så ofta. Men då trots att jag hade typ minst vikter på så kommer det verkligen att kännas. När jag reser mej upp ur sängen imorgon så kommer jag att röra mej som en 90-årig tant.

För ett tag sen så klagade jag på att jag inte hade någon batteriladdare till kameran, det har jag nu ändå så har jag knappt lagt in några bilder! Fast jag har tagit väldigt många, på Elisia :-)


Här sitter hon och slappar på balkongen, som är den absolut bästa platsen att vara på när hon är på dåligt humör. Det bästa hon vet är att sitta i någons knä och läsa, sker det på balkongen så är det ännu bättre.


Tro det eller ej men hon tycker hostmedicin är gott!! Hon skriker inte när hon får det, snarare är det så att hon själv plockar ut nappen (om hon nu har den i munnen) och är mer än villig till att gapa. Alvedon är hon däremot inte så förtjust i.

Villervallashopping.

Klänning, tights och två par matchande strumpor till Elisia.


T-shirt, mysbyxor och två par matchande strumpor till Anton i 3-årspresent.


En på tok för stor klänning till Elisia, strumporna är dock lagom. Jag älskar turkost, det är en färg jag blir glad av så därför köptes denna klänning även om den bara fanns i storlek 104, lilla damen får som sagt växa i den!!

Känns som att det räcker med bilder nu, får ta resten imorgon. Nu ska jag tvätta bort ansiktet och borsta tänderna sen ska jag lägga mej och läsa :-)

//Stina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0