Percy är död.

Mamma ringde förut och berättade att en av deras katter hade blivit påkörd. Percy. Att katter blir påkörda är sånt som händer. Ibland är det katten som inte har något trafikvett och får då faktiskt skylla sej själv. Ibland beror på det bilister som kör som dårar (man undrar ju hur dom tänker, nästa gång kanske det är ett litet barn?).

Den allra värsta är typen som inte ens stannar för att se hur det gick, kanske katten klarade sej? blev svårt skadad? I det här fallet stannade inte föraren (gissar på att muppen hade bråttom till speedwayen, kanske det är okej att köra på djur då? Någon med lagbok får kolla) och Percy dog inte på en gång utan fick plågas tills mamma eller om det var pappa, hittade honom och avslutade hans lidande.

För mej är det så självklart, kanske just för att jag är uppvuxen med djur, att man stannar, kollar till djuret och sen plingar på närmaste hus och berättar vad som har hänt. Så fruktansvärt respektlöst att inte göra det!!

Mamma och pappa har nu skrivit en stor skylt och satt upp vid vägen, ställt ut en varningstriangel för att den ska synas ordentligt. Jävla fegis som inte törs säga till!! Och jag hoppas att det blev nåt märke i bilen, tyvärr gör väl inte katter alltför stor skada.


Kommentarer
Postat av: Madde

Tyvärr så finns det faktiskt folk som går in för att köra på katter.

2010-08-31 @ 20:17:29
URL: http://parkerarrakt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0