Jag vill ha hus

Var för tröt för att skriva något igår om gårdagen. Men nu är jag utvilad :-) Var hos bästaste Siri igår och spanade in hennes hus! Avundsjukan har slagit till hos mej och nu vill jag också ha hus. Det är riktigt lyxigt, att bara kunna gå ut och bara vara. Ha sandlåda, studsmatta och platspool, helt perfekt när man har en Elisia. Hon skulle älska det! Så nu har jag tittat på hemnet:-) Det kostar ju dock en slant så sätt gärna in ett par kronor på mitt konto. Märk insättningen med "hus". Tack!

Trevligt var det och lite presenter fick hon. Dessvärre har jag inga bilder på presenterna, men det var en grytvante och en kak/tårtfat från lagerhaus. Har planer på att köpa en sån grytvante till mej också.

Idag ska det tvättas...Ska börja med mej själv.

Ordbajs.


Kommentarer
Postat av: Madde

Tänk på all gräsmatta som måste klippas när man har hus och om man inte har råd att köpa ett svindyrt hus så måste man renovera en massa.

2010-08-09 @ 09:39:46
URL: http://parkerarrakt.blogg.se/
Postat av: Linnéa

allt bra? :P

2010-08-09 @ 10:14:06
URL: http://typlinnea.blogg.se/
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

Fin blogg :D



http://nattstad.se/cecilies

http://nattstad.se/cecilies

http://nattstad.se/cecilies

2010-08-09 @ 10:26:08
URL: http://nattstad.se/cecilies
Postat av: Johanna

Hallo.

Lustigt att du skriver detta, igår fick jag och min sambo huslängtan för första gången, vi har alltid bott centralt och helt plötsligt bara kom det till oss igår. :) Kul å höra att de finns fler som huslängtar! :) hehe.

2010-08-09 @ 10:34:56
URL: http://rosvallare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0