Converse...

Igår var jag en tur på stan med mina kära systrar och min underbara dotter. Vi hade alla lite ärenden och jag tror vi fick allt gjort och lite till.

Först och främst gick vi till en ekonomifotograf (korthuset) och tog en fin bild på mej. Jag måste ju tyvärr fixa ett nytt. Det roliga med det är att det beror inte på att jag blivit så gammal att jag måste fixa nytt utan E lekte med min plånbok för ett par månader sen och sen dess är mitt körkort helt spårlöst borta. Nu har jag börjat ta tag i det. Robban var även snäll och ringde och fixade nya papper till mej.

Sen gick vi till brudspecialisten för jag ville betala min klänning nu medan jag har pengar (det finns en risk för att de tar slut annars), så det enda som är kvar för min del till bröllopet nu är sminket och att köpa en locktång. Sticka sjalar ska jag göra också, måste bara börja först...Efter det provade Sofia miljoner underkläder och E tyckte det var kul till en början, hon sprang in och ut ur provrummet där Sofia stod halvnaken och klättrade upp och ner för trappen. Men sen tyckte hon att vi skulle gå ut. När det var klart gick vi till Kreperiet och åt pannkaka, eller E tog ett par tuggor sen skulle hon leka.

Sen till det roliga, det var hög tid för mej att införskaffa ett par nya skor. Jag har testat många, både mer sportaktiga och lite mer "fina" men jag återkommer hela tiden till en viss favorit. Nu var det dags för ett par svarta.

Älskade converse!! Sen finns det en till som jag har tänkt att köpa converse till men det har liksom aldrig blivit av. Antingen så har jag inte hittat några eller så har jag inte haft pengar. Nu hade jag även med mej den som jag tänkt att köpa till och när hon såg att jag och moster Madde provade så kom hon och satte sej och sa att hon också ville prova. Självklart fick ett par följa med henne hem. De kommer däremot att vara "finskor" iallafall till en början.

Tyvärr fanns det inte rosa till någon av oss :-(

Ordbajs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0