Sjukt barn

Hemma med sjuk barn idag, måste säga att det är väldigt lugnt :-) Hittills har vi målat, pärlat och tittat på Saltkråkan och nu sover hon, men hon ville inte somna! Fick en ny Kråkebok igår och där säger lillayster Lovisa: Inte sova! De orden lärde sej Elisia direkt, men somnade det gjorde hon, fort.



Toarullar målade vi idag. Finns det någon som har nåt förslag på vad mankan göra med de målade rullarna så säg gärna till...



Sen pärlades det, massor! Dessvärre har hon svårt för att göra färdigt den hon börjar på. Hon börjar med hjärtat, sen ska hon ha hunden och då tömmer hon hjärtat, sen ska hon ha hjärtat å då tömmer hon hunden osv. Så den första pärlplattan har ännu inte blivit färdig, men idag klarar hon av att koncentrera sej på pärlingen mycket längre än första gången :-)

Har även hittat lite nappar efter "koket" igår, jag har inte hittat några nappar i kastrullen men jag har hittat fyra nappar som inte hamnade i kastrullen och därmed överlevde massakern. Tur i oturen var det de nyaste napparna som överlevde - utom den överlevande namnnappen som är gammal som gatan. Den får dock duga tills nya är beställda och levererade.

Sofia: Ja jag vill gärna ha mönstret på den virkade mössan, eller iallafall en kopia, orginalet får du behålla om du vill.

Madde: Nej Elisia somnade inte i docksängen, hon insåg väl att den är lite för obekväm för det...Inte ens dockan får sova där alla gånger utan den ska vara med henne i sängen :-)

Ordbajs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0