Klänningar är provade

Då har lördagen hittills gått i aktivitetens tecken. Den började med att Elisia sov hela natten och det tackar jag för. Sen klockan 8 var det upp ur sängen för mej för att sedan ta mej in till den stora staden där jag och mina systrar skulle prova klänningar.

Jag var först på plats, innan butikerna öppnade så då tänkte jag passa på att titta lite i skyltfönster - det höll på att sluta med döden då ett stort snöblock ramlade ner från himlen två meter bakom mej. Efter det gick jag mitt i vägen. Av någon anledning kändes det säkrare.

Sen kom iallafall systrarna och jag proppsade på att vi först skulle besöka Bubbel där jag köpte lite Villervalla till LillaPrutt och Madde förälskade sej i en star wars t-shirt. Jag vill här poängtera att hon är 28 år gammal.

Väl på brudspecialisten gick allt som smort. Madde fick syn på en klänning som hon tyckte var fin och jag säger då att finns den inte med vinröda blommor? Sofia och Erik ska ha höstfärger som tema. Och den fanns med vinröda blommor i rätt storlek. Den var hur fin som helst men för säkerhetsskull så provade hon två till men ingen kunde mäta sej med den första. Så den blev det.

Tärnklänningar hittade vi också, i den modellen vi hade tänkt oss. Den kommer att vara i samma vinröda färg som Sofia har på brudklänningen. Det jag vill säga med detta är att vi kommer att matcha varandra hur snyggt som helst och att den första klänningen vi alla provade passade! Kunde inte gå mer smärtfritt!

Efter det var det dags för lite pannkakslunch och sen iväg till Strike för att bowla med resten av familjen. Bowlingen vanns av Erik men jag spöade systrarna så jag är nöjd :-)

Ikväll är det melodifestivalen glöm inte det!

Ordbajs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0