Glädje :-)

Nu har jag denna helg skrivit alltför många tråkiga saker så detta inlägg kommer (till största del) bli fyllt av glädje :-)

Elisia, min lilla älskling, har tjatat i flera dagar om att få använda paraply. Så när vi förut idag skulle gå till bilen och det hade regnat en timme tidigare så fick hon ha paraply! Hon blev helt överlycklig och gick snabbt ner de fem trapporna vi måste passera åt något håll så fort vi ska in eller ut. Att hon tycker så mycket om paraplyer är helt och hållet Madickens fel. Madicken som "flyger" ner från förrådstaket och får hjärnskakning. Detta leker Elisia så fort hon kan. Hon ställer sej i sängen och håller ett "paraply" i handen, i den andra handen håller jag henne. Ibland landar hon och klarar sej bra, men ibland så ramlar hon får tyvärr hjärnskakning...

En annan rolig sak som hände igår var att det var återträff med den gamla föräldragruppen! Och hör och häpna - alla barn har växt!! Trots att jag inte sett dem på snart 1½ år. Konstigt. Jag trodde bara det var Elisia som hade blivit så stor, blev riktigt förvånad när jag möttes av en Alice i dörren som var bra mycket större än sist. Trevligt var det. Det var 7 barn i gruppen, 3 av dem har blivit storasyskon detta år, och ett barns föräldrar hade separerat. Just det är väl inte riktigt lika trevligt, men heller två glada föräldrar på varstitt håll än två tillsammans som inte är glada.

När jag sitter och skriver mina underbart roande inlägg här så gör jag det på en rosa mini dator. Jag valde en rosa i hopp om att den verkligen skulle få vara min (självklart lånar jag mer än gärna ut saker och ting jag har). Att jag vill ha en dator som är min beror på att jag inte vill att det ska laddas ner en massa saker i den för då blir den bara seg!!! Men jag har nu många gånger sen jag köpt den fått se den i Robbans knä, eller på hans mage, det beror lite på hur han sitter. Så tydligen kan han använda en rosa dator :-) Bildbevis kommer. Beviset finns i kameran men just nu är jag för lat för att trolla över bilden till datorn.

Vill även tillägga att jag pratar om vad som händer här mellan fyra ögon också, men det är inte alltid det andra ögonparet är på plats då jag behöver dem.

Jag längtar tills hockey-VM är över - jag har blivit hockey änka!! Ikväll tittas det visserligen på hockey här hemma med resultatet att det luktar SKIT!!!! Det pruttas hej vilt, nu är inte jag petig med sånt men nån gräns får det väl finnas???

Ordbajs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0