Uttråkad till icke uttråkad

Förut idag var jag helt sjukt uttråkad. Vi satt allihopa i soffan och slappade och gjorde absolut ingenting. Det kan man ju tycka är en riktig lyx och ivanliga fall hade jag njutit, men just idag, av alla dagar så var jag bara så uttråkad. Eisia har förövrigt anammat en ny stil att sitta med:


För att bryta det trista mönstret tog jag fram flaskfärgerna så att Elisia kunde måla. Det tyckte hon var kul, men eftersom att jag själv inte tycker att flaskfärg är nyhetensbehag längre så kändes det sådär...Men huvudsaken just då var att hon hade kul.


Då kom Robban med den underbara idéen att vi åker till IKEA. Hur ofta frågar någon med snopp det??? Eftersom att jag är just den jag är så svarade jag ju ja. Så dit åkte vi och därifrån kom vi ju knappast tomhänta...

En ny tvättkorg, den gamla luktade tydligen skit (så då kanske det inte ens var tvätten som luktade? Se tidigare inlägg som handlar om tvätt). Jag tyckte vi skulle ha en vit då jag tycker det är praktisk att se tvätten - då vet man ju vad som behöver tvättas! Men det var Robban som hade kortet så då tyckte jag att han kunde få bestämma. Sen blev det ett nytt duschdraperi, det är gamla är riktigt äkligt, det har dock inte kommit på plats än. Elisia fick även en pall att stå på. Tidigare har hon stått på skåpet å det är knappast det säkraste stället...Sen blev det lite småkrafs som "tassar" och snappsglas.

Fick lite ny energi av IKEA-turen så när vi kom hem pysslade jag lite ramar, dvs, jag gjorde dem lite roligare. Att ta en bild på dem var dock något jag inte tänkte på och nu har jag redan laddat in bilder i dator och orkar inte börja om. Så dem får ni se en annan dag.

På IKEA tittade vi även lite smått på en ny säng till Elisia - tre kvällar i rad har hon somnat själv!! Jag njuter :-)

Sofia: Nej han låser inte in sej, men han stänger dörren å då kommer Elisia inte åt pottan. Han har inte riktigt förstått att han kan ställa pottan utanför...

Ordbajs.

Kommentarer
Postat av: Madde

Min sambo åker gärna till IKEA, ialf mera än vad jag vill. Men jag börjar fundera på om han har några kvinnliga kromosoner, inte för att det gör mig nåt.

2010-03-22 @ 11:02:40
URL: http://kvistbro.spaces.live.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0