Mögelbilder

Här kommer de utlovade mysiga underbara mögelbilderna.Elisias rum - det var här Robban upptäckte det först.Stora sovrummet, inte så mycket men det kommer garanterat bli mer - iaf om Öbo fortsätter som hittills.Köket - inget mögel än. Man ser tydligt att tapeten har blivit blöt och sedan torkat. Blöt blir tapeten varje gång snön på taket smälter. Känns som att möglet bara är en tidsfråga.

Läget hittills är att det inte händer något. När Robban först upptäckte det i Elisias rum och köket så ringde han direkt och Öbo var relativt snabbt på plats. För två veckor sen upptäckte han att taket i köket var blött och rinde igen - de har fortfarande inte varit här. I torsdags när jag kännde att de luktade mögel och jag hittade möglet i stora sovrummet ringde han igen. Tro det eller ej - men de har fortfarande inte varit här! Som Madde säger: Man förväntar sig ju att Öbo om nån ska ha lite bättre koll på sina hus. Vi är som sagt numera medlemmar i hyresgästföreningen.

Madde: Haha nej, jag och Robban har inte gift oss och vi har heller inga planer på det. Slöseri på pengar, älskar varandra gör vi ändå :-)

Ordbajs.

Kommentarer
Postat av: bibbi

usch...inge trevligt eller bra med mögel alls :( vad knepigt att de inte gör något åt saken..kanske för dyrt men ändå man tycker ju inte att de ska låta folk få bo på ett ställe där det är fullt med mögel. hoppas att de kommer ut snart å tittar på det. ha det så bra mvh bibbi

2010-03-06 @ 09:50:00
URL: http://www.nogg.se/indrapindra
Postat av: Madde

Ni får låta bli att ha badrumsdörren öppen efter att ni har duschat och vädra mycket=)

2010-03-06 @ 10:37:36
URL: http://kvistbro.spaces.live.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0