Kalasbilder

Då tänkte jag bjuda på lite bilder från LillaPrutts kalas och lite till. Spektaklet började ju i fredags då det var då hon fyllde år - stora tjejen :-) som var utan blöja hela dagen igår med endast två olyckor! Rätt bra med tanke på hur mycket folk det blev och att hon då kanske inte är överdrivet fokuserad på att säga till när hon är kissnödig. I slutet av kalaset satt hon och lekte i sitt rum med kusinerna och kom helt plötsligt Ida och sa att Elisia har kissat på sej, men det hade hon inte, hon satt och sa kiss för hon var kissnödig :-)



En bild från i fredags då hon roade sej med att gå runt i Robbans jobbarskor, minen hon har i ansiktet fixar hon när man säger åt henne att se lite glad ut :-)

Lördagen började tidigt för mej (även dagens dag började tidigt). Elisia har tydligen blivit van vid att vakna lite tidigare nu när jullovet är slut, dessvärre gör hon det även på helgen...Igår halv sju och idag sju, inte kul för en morgontrött mamma...men men, igår var det väl helt okej med tanke på att hela lägenheten var i behov av städning innan hela tjocka släkten kom. Tårtbak hann vi även med.



LillaPrutt äter upp grädden som inte gick åt, med den glada minen!



Det färdiga restultatet, måste säga att jag är rätt nöjd. I vanliga fall när jag gör tårtor slänger jag bara på bären hullerombuller, men nu blev det lite stil på det hela. Fast nästa år blir det nog en beställningstårta, det är så tråkigt att göra tårta...Bullar och kakor är mycket roligare att baka.



Outfiten för dagen var en födelsedagspresent från mej och Robban från Villervalla, stjärnor (och hjärtan) är populära för tillfället. För mej får de gärna vara det väldigt länge, så länge det inte är Hello Kitty och prinsessor är jag nöjd.



Delar av familjen är på plats, Tom, Elisia, morfar, mormor, Daniel, Madde och paket :-)



De allra flesta har kommit och det fikas för fullt.





Paketöppning! I paketen fanns det en rosa dockvagn från BRIO (som jag tyckte var jättefin), presentkort på Bubbel, pengar, en Mamma-Mu bok, köksleksaker, en docksulky (med Hello Kitty!!!! *usch*) och ett bärbart målarbord, orkar dock inte visa bilder på allt, gissar på att det kommer för eller senare ändå.



Håller på med en liten garderobsrensning, så idag blev det tröja från Katvig (som är lagom), tights från HM (som är lite korta) och strumporna kommer från HM. Leker gör hon med delar av de nya köksleksakerna.

Ordbajs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0