Dagens ordbajs

Jag har bröd som gräddas i ugnen och det luktar hur gott som helst i lägenheten!! och bredvid mej sitter en kramsjuk Elisia och äter pepparkaka. Vet inte hur många gånger hon har kommit idag och sagt gang (kram) och sträckt ut armarna. Och då måste man ju bara kramas :-)



Så här fin är damen idag. Lindex och Hm, under velourisarna har hon även ett par tights, men Elisia tyckte att det var lite kallt så hon tog själv på sej ett par velourbyxor. Eftersom att jag bakar så skulle jag gissa på att det är närmare 25 grader eller nåt här inne, så att det är kallt kan jag inte ritkigt hålla med om.



Igår såg hon ut så här, bara Villervalla, och att busa i mamma och pappas säng är hur kul som helst. Det skulle hon nog vilja göra nu med men hennes pappa tycker det är vettigare att sova, så vi tittar på Pippi istället :-) För övrigt så är jag lite sur på Villervalla för jag har inte fått mitt paket med Elisias kläder därifrån än!! Hoppas bara att det kommer innan fredag då hon fyller, eller senast på fredag iallafall...

I fredags gjorde jag och Elisia IKEA och köpte en massa onödiga saker och två nödvändiga saker. Det mest nödvändiga var en sänglampa till Elisias rum, så nu kan vi läsa kvällssaga med mysbelysning :-) Sen köpte jag gardiner till stora sovrummet. Jag har tänkt länge att snart kommer spets att komma tillbaka som gardiner och nu har det uppenbarligen gjort det.



Det känns dock lite tråkigt och inte ritkigt klart. Att det känns lite tråkigt tror jag dels kan bero på att jag har en stor sné blomma mitt i som jag inte vet var jag ska göra av. Har stora planer på att gömma den bakom en gardin i vardagsrummet, jag har bara inte kommit så långt än...Sen skulle jag vilja ha en färg i gardinen. Så innan helgen ska det åkas till IKEA igen och köpa något enfärgat tyg som ska sättas i spetsgardinen (den är nu dubbelvikt) så får jag helt hoppas på att det ser lite roligare ut. Färg på väggarna skulle heller inte skada men det tar jag till sommaren. Sen inhandlades det även lite onödiga tallrikar, handdukar och lite till som jag inte kommer ihåg.

Tycker att limporna kan vara klara snart för jag vill smaka!! så jag vet om de blir bra eller inte...

Ordbajs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0