Lite bilder

Hade idag tänkt att bjuda på lite bilder från Idas kalas igår - inte bilder på henne utan på mej. För en gångs skull så fastnade jag på bild och det är inte ofta. Men självklart är det något som ska krångla då. Igår så dog batteriet till kameran så jag fick nöja mej med mobilkameran, dessvärre går det inte att flytta över bilderna till datorn. Eller går gör det säkert men jag kan inte. Han den där jag bor med får kolla på saken när han behagar vakna.

Som tur är har jag lite bilder från i fredags jag kan bjuda på - för den som är intreserad, är du inte det kan du sluta läsa nu.



Fredagens outfit, tröja och strumpor (stumporna var väldigt viktiga) från HM och kalasbyxor från lindex. Detta hde hon när jag åkte hemifrån men sen roade hon sej med att kissa på sej hela tiden så när jag kom hem var allt bytt.



Mammas lilla fotomodell :-)



På kvällen blev det pizza (skitäckligt!!) här bjuds det på en bild på de underbara bagarna.



Elisia åt som en liten häst :-)



Dagens outfit t-shirt från meandi (ser att pizzafläckarna inte gick bort i tvätten...), byxor från Vouffen och strumpor från HM.

Ser i min lilla bildmapp att jag har lyckats flytta över en bild från mobilen till datorn, dessvärre var det fel bild och nu orkar jag inte försöka mer. Istället ska jag försöka få på mej lite kläder och sen få i mej och LillaPrutt lite mat och sen hör och häpna tänkte jag försöka gå ut å gå. Observera här att det är änsålänge bara på försöksstadiet om jag kommer ut eller inte återstår att se. Jag tror dock att det behövs för LillaPrutt gäspar högt och att somna inne i sängen tillhör inte vanligheten längre tyvärr...

Ordbajs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0