Igen *suck*

Jahopp då var jag frisk igen och har varit och jobbat, men det var inte så mycket barn då det är sportlov så en del barn är lediga å så var det en del sjuka barn också. Så nu hade ju jag tänkt att jobba på ett tag men nej, nu är Elisia sjuk istället. Hon har hostat massor på förskolan så innan hon nattades fick hon hostmedicin (som hon mer än gärna tar) och så tyckte jag att hon kändes väldigt varm och mycket riktigt 38,8...Så då fick hon alvedon, sen hände det nåt. Jag vet inte om det var alvedonen som sa ifrån heller om hon är magsjuk men upp kom alvedonen och lite till. Så nu blir jag hemma med sjukt barn istället :-( Har ingen lust att bära med eventuella magsjuksbasiller till förskolan där jag jobbar.

         

Hann med en bild imorse. Tröja och strumpor från Pop och byxor från Meandi, snutten har jag virkat :-)

And i did it again...Jag har smällt nappar!! Gjorde det för ca ett halvår sen men då kunde man se att det var nappar, nu var alla i flytade form. Att koka nappar i en timme på högsta värmen är med andra ord inte att rekommendera. Gissar väl på att det var 10 nappar eller nåt som rök. Jag har ju både nappar med namn och nappar utan namn, alla med namn försvann, bara att köpa nya...Kastrullen står nu på på balkongen (ytterligare en fördel med snö - den svalnar) sen kommer den att hamna i soporna, så till IKEA för å köpa en ny kastrull är nu en prioritet. Köpa nappar också.

Måste erkänna att jag är expert på att smälta saker och ting på spisen, det är som sagt inte första gången jag glömt nappar på spisen och förra, eller förrförra veckan så smälte jag en bunke på jobbet. Det värsta är att det luktar så och att lukten är allt annat än nyttig. Så nu vädras det för fullt (det är öppet i alla rum utom Elisias för hon sover) och det är svinkallt ändå luktar det fan!!

Ordbajs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0